Općina Udbina

Ličko-senjska županija

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Gospodarska zona

zona Istraži mogućnosti u Gospodarskoj zoni Podudbina.

Crkva hrvatskih mučenika

chm Nacionalno svetište hrvatskih mučenika.

Centar za pomoć u kući

psgoUstanova socijalne skrbi za pružanje pomoći u kući na području općine Udbina.

Komunalna društva

hidrokomOpćinska društva za vršenje komunalnih usluga.

Uskoro bolji uvjeti rada u Centru za pomoć u kući

E-mail Ispis

Javne ustanove Centar za pomoć u kući Općine Udbina u kojoj rade tri gerontodomaćice i voditelj skrbi o 60 korisnika, a dnevno zbog veličine općine moraju prijeći i 100 km.
Prostor od 10 m2 u kojem trenutno rade nije adekvatan za poslove pranja, sušenja i glačanje odjeće i posteljine korisnika kao i pripreme za rad. Isto tako skladišni prostor za pohranjivanje potrepština za korisnike (higijenskih i prehrambenih paketa) te sredstava za rad kao što su alati i rezervni dijelovi zbog skučenosti nije lako organizirati.
Iz toga razloga krenulo se sa realizacijom nekoliko projekata kojim će se nastojati olakšati poslovanje ustanove .
Prvi se sastoji od uređenje i opremanje postojećeg neiskorištenog prostora unutar općinske zgrade površine 62 m2 koji uključuju građevinsko obrtničke radove, instalaciju vode i odvodnje i elektroinstalacije kao bi se napravio sanitarni čvor, vešeraj, prostorija za pripremu te skladišni prostor. Drugi uključuje izgradnju garaže veličine 50 m2 sa najosnovnijom instalacijom, koja bi služila za smještaj vozila te uvjete za održavanje vozila. Krajem godine nabaviti će se i novo vozilo.
Navedena ulaganja koja iznose preko 600.000,00 od kojim se 50% sufinancira sredstvima Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU će osigurati da Centar uskoro raditi u daleko boljim uvjetima.

garaza

prostorije

Arhiva

Dokumenti

Obrasci

obrasciRazni obrasci.

Kontakt

adresarKontakt informacije.
You are here: Home