Općina Udbina

Ličko-senjska županija

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Gospodarska zona

zona Istraži mogućnosti u Gospodarskoj zoni Podudbina.

Crkva hrvatskih mučenika

chm Nacionalno svetište hrvatskih mučenika.

Centar za pomoć u kući

psgoUstanova socijalne skrbi za pružanje pomoći u kući na području općine Udbina.

Komunalna društva

hidrokomOpćinska društva za vršenje komunalnih usluga.

Kraljevac nastavlja sa unaprjeđenjem sustava vodoopskrbe

E-mail Ispis

Kraljevac d.o.o. za javnu vodoopskrbu i odvodnju iščekujući pripajanje odnosno ustrojavanje jedinstvenog isporučitelja vodnih usluga na uslužnom području naše županije i ove godine poduzima mjere za unaprjeđenje vodoopskrbe kako bi smanjio gubitke u mreži, povećao sigurnost i automatiziranost sustava vodoopskrbe. Trenutno je naglasak na ulaganje u naselju Udbina gdje su u ljetnim mjesecima angažirana dva crpna postrojenja za dopremu pitke vode na 850 metara nadmorske visine što je zahtjevno i skupo.
Nedavno je završeno trogodišnje ulaganje u udbinski vodotoranj zajedničkim sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Hrvatskih voda i općine, a koje je uključivalo saniranje unutrašnjeg bazena kapaciteta 100 m3, zamjena krova koji je uništio vjetar te rekonstrukciju pročelja kao i ugradnje nove stolarije i ograde objekta.

Do kraja rujna dovršiti će se i započeti radovi na crpnoj stanici Kraljevac koji za cilj imaju prilagodbu elektro dijela postrojenja trenutnom unaprijeđenom stanju, pripremu za buduću nadogradnju, osiguranje upravljanja  agregata frekventnim regulatorima, uključujući daljinski nadzor i upravljanje.
Najvažniji projekt je svakako rekonstrukcija vodovodne mreže naselja Udbina vrijedna 4.000.000,00 kn kojom se očekuju značajno smanjenje gubitaka u mreži. Jučer je u Elektroničkom oglasniku javne nabave objavljena dokumentacija za nadmetanje shodno kojoj je za očekivati potpisivanje ugovora sa izvođačem radova krajem 8. mjeseca.

prijeposlijecskraljevac

Arhiva

Dokumenti

Obrasci

obrasciRazni obrasci.

Kontakt

adresarKontakt informacije.
You are here: Home