Općina Udbina

Ličko-senjska županija

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Gospodarska zona

zona Istraži mogućnosti u Gospodarskoj zoni Podudbina.

Crkva hrvatskih mučenika

chm Nacionalno svetište hrvatskih mučenika.

Centar za pomoć u kući

psgoUstanova socijalne skrbi za pružanje pomoći u kući na području općine Udbina.

Komunalna društva

hidrokomOpćinska društva za vršenje komunalnih usluga.

Aktivnosti na poboljšanju uvjeta rada preškolskog odgoja

E-mail Ispis

Dok je na snazi mjera privremenog zatvaranja dječjih vrtića zbog sprječavanja širenja  pandemije COVID-19,  u provedi su određene aktivnosti na poboljšanju uvjeta rada u predškolskom odgoju kako bi djeca kada se vrate u vrtić imala ugodniji boravak.  

Tako je u cilju demografske obnove,  posebno manje naseljenim i ruralnim područjima u kojima nedostaje ili je slabo razvijena institucionalna skrb za djecu rane i predškolske dobi Ministarstvo za demografiju, obitelj i mlade i socijalnu politiku  krajem prošle godine objavilo javni poziv za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2020. Temeljem poziva Općina Udbina  je za svoj dječji vrtić Medo podnijela prijavu shodno koje je potpisan Ugovor o dodjeli financijskih sredstava u iznosu od 121.000,00 kn u predškolskoj godini 2019/2020.

Isto tako nakon prijave projekta „Opremanje dječjeg vrtića Medo“  u lipnju prošle godine na objavljeni natječaj naše Lokalne akcijske grupe Lika iz Mjere 7.4.1. Programa ruralnog razvoja RH 2014. - 2020. stigla je Odluka o odabiru projekta. Temeljem iste predstoji nam provedba projekta u vrijednosti 301.614,63 kuna kojim će se izvršiti opremanje postojećeg dječjeg vrtića nabavkom namještaja za  četiri sobe dnevnog boravka, kuhinje, nove didaktičke opreme te interaktivnih ploča. Oprema je specificirana na način da će odgovarati i potrebama novog dječjeg vrtića za čiju se realizaciju očekuje skora objava natječaja.

Arhiva

Dokumenti

Obrasci

obrasciRazni obrasci.

Kontakt

adresarKontakt informacije.
You are here: Home