Općina Udbina

Ličko-senjska županija

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Gospodarska zona

zona Istraži mogućnosti u Gospodarskoj zoni Podudbina.

Crkva hrvatskih mučenika

chm Nacionalno svetište hrvatskih mučenika.

Centar za pomoć u kući

psgoUstanova socijalne skrbi za pružanje pomoći u kući na području općine Udbina.

Komunalna društva

hidrokomOpćinska društva za vršenje komunalnih usluga.

Projekt novog dječjeg vrtića

E-mail Ispis

U sklopu natječaja Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, program „Ulaganja u objekte dječjih vrtića“,  Općina Udbina je prošle godine u partnerstvu sa dječjim vrtićem „Medo“ prijavila izradu projektne dokumentacije za izgradnju novog dječjeg vrtića u Udbini.

Osnova za projektiranje je osiguranje uvjeta za formiranje jasličke skupine, izgradnja kuhinje, povećanje kapaciteta, a sve uz zadovoljenje državnog pedagoškog standarda predškolskog odgoja i naobrazbe. Novi vrtić bi tako osigurao smještaja za do 40 djece u tri jedinice odnosno tri odgojno-obrazovne skupine. Jedna mješovita jaslička skupina dobi 1-3 godina za 10 korisnika i dvije mješovite vrtićke skupine za dob 4-7 godina svaka po 15 korisnika. Lokacija novog vrtića bi bila u nastavku Osnovne škole kralja Tomislava u Katedralskoj ulici na površini od 3891 m2 .

Projektnu dokumentaciju je izradila projektantska kuća Trinas projekt d.o.o. iz Osijeka. Vrijednost dokumentacije je  83.750,00 kn od čega je Ministarstvo sufinanciralo 70.000,00 kn, a ostatak Općina Udbina.

Ono što predstoji je prijaviti projekt na jedan od budućih natječaja iz operacije 7.4.1. Programa ruralnog razvoja 2014. -2020. odnosno na određenu mjeru unutar nove financijske perspektive Programa ruralnog razvoja.

"Ovaj Projekt je proveden uz finacijski doprinos Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku"

1 medium

2 medium

4 medium

5 medium

6 medium

Arhiva

Dokumenti

Obrasci

obrasciRazni obrasci.

Kontakt

adresarKontakt informacije.
You are here: Home