Općina Udbina

Ličko-senjska županija

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Gospodarska zona

zona Istraži mogućnosti u Gospodarskoj zoni Podudbina.

Crkva hrvatskih mučenika

chm Nacionalno svetište hrvatskih mučenika.

Centar za pomoć u kući

psgoUstanova socijalne skrbi za pružanje pomoći u kući na području općine Udbina.

Komunalna društva

hidrokomOpćinska društva za vršenje komunalnih usluga.

Općina Udbina Online

JN_zgrada_općine_05/2012

E-mail Ispis PDF

Dokumentacija za javno nadmetanje u postupku javna nabave: "Rekonstrukcija zgrade općine po načelu održive gradnje" , evidencijski broj nabave  05/2012

Dokumentacija za nadmetanje i troškovnik za pohranjivanje na CD

Odgovori na pitanja:

13.09.2012.

1. Pitanje: Molimo Vas sheme PVC stolarije jer stavke troškovnika nisu dovoljno detaljno opisane kako bi se izradila što kvalitetnija ponuda Odgovor: Sheme PVC stolarije možete preuzeti ovdje.

2. Pitanje:Molimo Vas ukoliko ste u mogućnosti da izmjenite dokumentaciju gdje je potrebno upisati podatke o obrtu (ponudbeni list) i iznos cjelokupne ponude jer stranice u PDF-u nisu pravilno postavljene, npr. ponudbeni list počinje još na uputama za ponuditelje. Također Vas molimo da nam potvrdite, vezano za PVC stolariju, jesu li točne količine iz troškovnika kojih se moramo držati jer nisu iste kao količine iz shema PVC stolarije. Odgovor: Ponudbeni list je prilagođen za ispis. Točna (mjerodavna) količina PVC stolarije nalazi se u troškovniku.

Ažurirano: Srijeda, 19 Rujan 2012 13:10

Vjetroenergetki projekt

E-mail Ispis PDF

vjetroparkTrenutno najveći vjetroenergetski projekt koji se razvija u Hrvatskoj je na području općine Udbina. Radi se o vjetroparku koji se proteže na površini od 50 km2 , a koji bi se trebao početi graditi 2012. godine. Ukupna vrijednost investicije je 180 milijuna eura, a predviđa izgradnju oko 60 vjetroagregata. Pojedinačna snaga agregata iznosila bi 2MW, a ovisno o vjetru na pojedinim mjestima i 3 MW tako da bi ukupni kapacitet vjetroparka bio oko 120MW.

Nositelj projekta je tvrtka Lika - Feniks d.o.o.  u suradnji sa konzultantskom tvrtkom Adriatic Energija Vjetra te jedan američki fond koji već duže vrijeme ulaže u regiji, primjerice u Rumunjskoj gradi najveći kopneni vjetropark u Europi.

U međuvremenu se radi na dokumentaciji natječaja za izradu idejnog projekta, elektroenergetske suglasnosti te studiji za priključak na mrežu. Dobar vjetar od više od 6 m/s, pozitivni nalazi vezani za zaštitu okoliša te potpora lokalne zajednice uz usklađen prostorni plan općine Udbina garancija su uspješne realizacije projekta.

Izvor: časopis Megawatt

Stranica 85 od 85

Arhiva

Dokumenti

Obrasci

obrasciRazni obrasci.

Kontakt

adresarKontakt informacije.
You are here: Home